hits

Ei helg i skjelpaddemodus

Annankvar helg er ikkje ungane hjå meg, og då har eg alltid som mål å gjere klar leiligheita til dei kjem heim til meg måndag ettermiddag. Det tek ikkje mange timane før eg ikkje kan fatte at eg har brukt mykje tid på å rydde, då er det sekkar, skulebøker, matboksar, fargeblyantar og kle overalt igjen. Men det gjer ikkje så mykje, for då er jo ungane her med meg igjen :-)

Denne helga er ei av helgene eg er åleine, og eg har eit spesielt oppdrag til meg sjølv. Eg har over lengre tid stua alt av papir inn i eit hjørne i stova. Ok, ikkje berre ark, men aviser, teikningar, småting, alt som ikkje har ein umiddelbar plass og/ eller som eg må ta ein titt på. Det er i dag det skjer. Så no driv eg og kategoriserer, puttar i perm, hiv, ser gjennom, rydder bort... Målet er å vere ferdig før eg legg meg i kveld, sånn at eg kan stå opp i morgon og sjå at kroken er tom. Det ser eg fram til, for det har vore ein krok som har irritert meg ei stund.

Elles er dette ein real kviledag, med sport på TV (med unnatak av ei nyheitssending av og til, ser eg faktisk berre på TV annankvar helg for tida!), usunn mat og eg kjenner at eg skal ta meg ein ettermiddagskvil òg ganske snart. Skikkeleg ladetid med andre ord. Eg treng det av og til. I kveld skal eg sjå "Hver gang vi møtes", for då får eg høyre songar i ny drakt frå favorittbandet mitt i ungdommen: Trang Fødsel! Håper nokre av artistane vel songar som har litt djupare meining enn dei typiske Trang Fødsel- songane som dei fleste folk kjenner til. 

Her ein av favorittsongane mine, gler ein seg ikkje til sommaren av å høyre denne, så veit ikkje eg... :-) Denne på (nesten. må jo passe på høyrselen) fullt i bilen ein solrik sommardag = tommel opp.

Og i desse tider, med ryktene som florerer i media, så passar kanskje denne perfekt?  

 

2 kommentarer

Margrethe

20.01.2018 kl.18:22

Godt å få rydda litt innimellom.... hehe..... men moro er det ikke! Husker at jeg også rydda ivei når ungane ikke var hjemme.... <3 klemmer

hjartebru

20.01.2018 kl.18:32

Margrethe: Må diverre til. Ha ein fin kveld! Klem frå meg

Skriv en ny kommentar

hjartebru

hjartebru

36, Time

Relativt strukturert, grublar mykje, kan fort bli litt småhissig, ein smule sta, kjempar for det og dei eg trur på, i stor grad introvert, trur på skjebnen, liker å setje meg mål, teknologisk anti- vidunder, planlegg ofte både viktige og uviktige ting, håplaus romantikar, prøver å vere meg sjølv mest mogleg og sjeldan redd for å gå mine eigne vegar. Dette kom ikkje i ei gjennomtenkt rekkjefølge, og eg har sikkert gløymt mykje, men det kjem vel fram etter kvart...

Kategorier

Arkiv