hits

Har fått ei gåve i dag, eg :-)

Eg har vore gjennom eit par oppstartar av blogg før, og noko av det som var vanskelegast i starten, var å forstå korleis ein blogg kunne byggast opp. Ordet "header" måtte eg til dømes slå opp, for eg hadde aldri lest bloggar sjølv då eg starta å blogge for nokre år sidan. Eg er berre så lite teknisk anlagt, og eg skal ikkje kome med døme, for eg har sagt og gjort mange flaue ting når det kjem til slikt, difor er det veldig fint at Torbjørn forstår seg på desse tinga. Glad for at han har laga header til meg. Eg har ikkje blanda meg i det heile teke, han fekk lage han akkurat som han ville, og eg har vore HEILT avslappa til det (faktisk!) :-)

Han har valt tre bilete som betyr mykje for meg.

 

Biletet til venstre er eit av dei fyrste bileta me tok i lag, og som eg berre likar sååå godt. Eg brukte det som profilbilete på Facebook for omlag eit år sidan, før me var "offentlege", og eg trur det er ganske mange som ikkje har sett at Torbjørn faktisk er på biletet, han òg. Det er ikkje lenge sidan det vart brukt på Instagram-kontoen vår i samband med eit dikt, og stemninga i diktet og tekst passar berre perfekt. Det er det eg likar så godt med det Torbjørn lagar, det berre stemmer, om du forstår. 

Biletet til høgre er frå Nordfjord i fjor sommar, og det brukte me til eit av favorittdikta mine (av dei eg har skrive sjølv). Me visste ikkje at me vart teke bilete av, det var ei venninne av meg frå studiedagane som har knipsa det. Diktet eg skreiv, som har fått det biletet som illustrasjon, kan både sjåast på som det ein ser med auga, men òg som eit bilete på motstanden me har fått frå enkelte personar., og aller viktigast: kva det har gjort med oss  

Biletet i midten er frå Torbjørn sitt fyrste besøk på Jæren, det òg i fjor sommar. Det er teke på Orrestranda, og er òg brukt på kontoen vår på Instagram. Når eg tenkjer meg om, likar eg det diktet òg, og det er ikkje fordi eg tykkjer eg er god til å skrive, altså, men rett og slett fordi eg får sagt noko viktig, noko som gjeld OSS. Det er jo det som går som ein raud tråd på Hjartebru.

Eg er kjempenøgd med headeren <3 

6 kommentarer

frodith

14.01.2018 kl.17:39

Den ble skikkelig fin :-) Drømmende og virkelig på en gang :-)

hjartebru

14.01.2018 kl.17:41

frodith: Eg er veldig einig med deg. Han er flink :-)

Margrethe

14.01.2018 kl.18:31

Den blei helt lekker, Renate <3

hjartebru

14.01.2018 kl.18:55

Margrethe: Takk, skal seie det til Torbjørn :-)

Eva

14.01.2018 kl.22:20

Header - 👏👌🏾👍Veldig bra👍

hjartebru

14.01.2018 kl.22:30

Eva: Takk, Eva, einig :-) Nyt den komande veka og stå opp når det måtte passe DEG :-)

Skriv en ny kommentar

hjartebru

hjartebru

36, Time

Relativt strukturert, grublar mykje, kan fort bli litt småhissig, ein smule sta, kjempar for det og dei eg trur på, i stor grad introvert, trur på skjebnen, liker å setje meg mål, teknologisk anti- vidunder, planlegg ofte både viktige og uviktige ting, håplaus romantikar, prøver å vere meg sjølv mest mogleg og sjeldan redd for å gå mine eigne vegar. Dette kom ikkje i ei gjennomtenkt rekkjefølge, og eg har sikkert gløymt mykje, men det kjem vel fram etter kvart...

Kategorier

Arkiv