hits

Velkomen til nye-bloggen min!

Mitt aller fyrste innlegg på Hjartebru- bloggen. 2018 er godt i gong, det innsåg eg då løna hadde plassert seg perfekt på kontoen i dag (der kjem ho diverre ikkje til å overleve lenge)!

Det er spennande med ny blogg. Ideen kom plutseleg i går kveld, då eg fann ut at eg skulle søke på om Hjartebru var eit ledig bloggnamn. Det var det, og det var då eg tenkte med meg sjølv: "Kvifor har du ikkje tenkt på det før?" Sidan Instagram-kontoen til kjærasten og meg heiter Hjartebru,kan jo like godt bloggen òg heite det! Dessutan kjem det til eit punkt i livet, iallfall i mitt, då eg ikkje ønskjer at årstalet eg vart fødd er ein del av bloggnamnet... Skjønar ikkje kva eg tenkte på....

Eg la ut ei spørring på Instagram i går kveld der eg spurte om følgarane våre trudde det var Torbjørn eller eg som hadde kome på namnet. Det rann inn med stemmer på Torbjørn, og ei stund var det omlag 70% som trudde det var hans namneforslag. I dag har eg fått mange stemmer, og det enda med 48% til meg, 52% til han. Svaret er at det er han som føreslo namnet, og eg likte det sjølvsagt med ein gong. Heilt "meg"! :-) 

Bloggen kjem eg til å bruke til å fortelje om småhendingar i livet mitt. Kanskje eg kjem til å ta opp ein del noko personlege tema etterkvart, eller utfordringar, men det er ein vanskeleg balansegang, det der, når ein skal blogge. Kva skal ein utlevere og kva bør ein halde for seg sjølv/ dei næraste? Det vert uansett avklart med den/ dei det måtte gjelde på førehand, og det vil nok uansett mest handle om tankane mine kring ulike tema. Så ingen treng bekymre seg for noko som helst, viss det såg sånn ut ei stund... :-) 

Så kven er så eg? På Facebook har eg skildra meg sjølv som "Relativt normalt unormal". Eg tykkjer det forklarer meg ganske godt, ikkje alltid heilt i vater, men forhåpentlegvis relativt snill og grei. Heldigvis har eg ein kjærast som heller ikkje er heilt A4, og som eg er veldig glad for å ha møtt. Me har ei utfordring i at han bur nord i Sogn og Fjordane og eg i Sør-Rogaland, og difor ser me kvarandre berre i ferier og nokre helger, men takk for at me lever i 2018 og kan videosnakke på Messenger dagleg. Eg bur nærare bestemt på Jæren og jobbar på ein ungdomsskule i ein nabokommune. Annankvar veke bur eg åleine, annankvar veke med dei to borna mine på 6 og 9 år. Livet er med andre ord litt delt i bolkar for tida, ut frå om det er ferie eller arbeidsveker, om eg har borna heime eller ei. Trøysta er at framtida rommar moglegheiter som eg framleis ikkje veit om, så ting skal ordne seg etter kvart.

Ungane har nettopp gått ut på Pokèmon-jakt, var kjedeleg for dei å henge med ei pjusk mor som berre ligg på sofaen. Planen er at me skal spele kort når dei kjem heim, eg lærte dei eit kortspel i går kveld ("Grisen"), som dei likte kjempegodt.

Eg tykkjer det er koseleg å høyre frå dei som les bloggen min forresten, og vil gjerne ha kommentarar eller spørsmål på innlegg, uansett om du er ein eg kjenner godt eller aldri har møtt! Om du har synspunkt på noko eg skriv om, eller forslag, kom med dei! 

6 kommentarer

frodith

12.01.2018 kl.18:33

Skal prøve å henge med her, og du må jo gjerne fortsette å følge meg også, med den nye bloggen :-)

hjartebru

12.01.2018 kl.18:41

frodith: Det skal eg sjølvsagt!

12.01.2018 kl.22:47

Hei, og Godt Nytt År👍Kjekt at du har begynt med ny blogg (som jeg oppdaget nå). Vil følge deg framover, spennende med Hjartebru❤️Klem Eva

hjartebru

12.01.2018 kl.22:48

Godt nyttår, Eva :-) Starta den nye bloggen i dag, så du har ikkje gått glipp av noko som helst ;-) Klem til deg frå meg

Laila MA - Rundt Ekvator

13.01.2018 kl.09:47

Spennende med ny blogg. Jeg følger deg gjerne og håper at du følger meg også :-)

hjartebru

13.01.2018 kl.10:21

Laila MA: Var ikkje lett å sjå korleis eg kan følgje deg på sida di, men kan vere det er fordi eg er på mobilen no...?

Skriv en ny kommentar

hjartebru

hjartebru

36, Time

Relativt strukturert, grublar mykje, kan fort bli litt småhissig, ein smule sta, kjempar for det og dei eg trur på, i stor grad introvert, trur på skjebnen, liker å setje meg mål, teknologisk anti- vidunder, planlegg ofte både viktige og uviktige ting, håplaus romantikar, prøver å vere meg sjølv mest mogleg og sjeldan redd for å gå mine eigne vegar. Dette kom ikkje i ei gjennomtenkt rekkjefølge, og eg har sikkert gløymt mykje, men det kjem vel fram etter kvart...

Kategorier

Arkiv